• Uddannelsescentret Nygård
  • ucn@brondby.dk

Lena Ramsvig den 06-03-2015
    Til forældre til eleverne på 10. klasseskolen i skoleåret 2015/2016

Mandag den 20. april kl. 19.00  indbydes alle kommende forældre på 10. klasseskolen til orienterings- og præsentationsaften, hvor skolens leder vil fortælle om det kommende skoleår.

Samtidig vil der blive afholdt valg til Skolebestyrelsen. Mødet foregår i salen, som ligger til højre ned ad trappen. Du kan allerede nu melde dit eventulle kandidatur til Skolebestyrelsen på ucn@brondby.dk. Det er også muligt at lade sig opstille på selve mødet. Alle forældre til elever i skoleåret 2015/2016 er valgbare.

På 10. klasseskolen UCN vælges 1 medlem af og blandt de forældrevalgte skolebe-styrelsesmedlemmer fra de 3 bydelsskoler for en 4-årig periode. 4 medlemmer vælges af og blandt forældrene til elever på 10. klasseskolen efter 1. august for en 1-årig periode. Endvidere består Skolebestyrelsen af 2 repræsentanter for medarbejderne ved skolen og 2 elevrepræsentanter. Indtil to pladser i Skole-bestyrelsen tildeles repræsentanter fra det lokale erhvervsliv, lokale ungdomsuddannelsesinstitutioner eller lokale foreninger.

Hvis du vil have indflydelse på dit barns skolegang, bør du stille op til Skole-bestyrelsen. Husk at du kun binder dig det år, din søn/datter går på 10. klasseskolen.

Besluttes det på mødet, at der kan afholdes fredsvalg afgøres valget på opstillingsmødet.
    Mona Schleppegrel den 06-03-2015
    Workshopdag for kommende elever afholdes mandag den 20. april fra klokken 9.00 til klokken 12.00.
    Tilmeldte elever vil i uge 11 modtage fagtilmeldingsskema og invitation til workshopdagen.
    Vi glæder os til at møde jer.
    Mona Schleppegrel
  • Rasmus Gaarde Høpfner den 26-11-2014
    Velkommen til skolens hjemmeside. Her kan du finde al relevant information om 10. klassecentret.

I menupunktet Skolens folder kan du se programmet for skoleåret 2015-2016.